Spelregels bouwkamp bottendaal

Spelregels bouwkamp bottendaal

Voor wie?

Voor Bottendaalse kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Hoe schrijf ik me in?

Vul het formulier in op de website: http://www.bouwkampbottendaal.nl.

Het inschrijfgeld is €12,-,

We hebben ruimte voor 200 kinderen. Bij meer inschrijvingen gaan kinderen uit de wijk en de school (“de Driemaster”) voor en wordt geselecteerd op datum van inschrijving.

Als ik ben ingeschreven.

Het inschrijfgeld van €12,- moet contant betaald worden op 19, 20 of 21 augustus in de speeltuin. Ook vragen we tijdens het bouwkamp aan ouders een vrijwillige bijdrage naar draagkracht.

Bij de betaling ontvang je een polsbandje. Dit polsbandje moet je alle dagen van het bouwkamp om hebben.

Tijdens het bouwkamp.

We timmeren, knutselen, schilderen en spelen 3 dagen lang van 10 – 16 uur. Op donderdagavond 21 augustus is de grandioze sluitingsceremonie van 20 – 21:30 uur.

Wat je mee moet nemen: Je eigen hamer en nijptang. Voor een lekkere hap tijdens de lunchpauze wordt gezorgd. Wat je NIET mee moet nemen: punaises! Alleen spijkers zijn toegestaan en daar zorgen wij voor. Wat je mee mag nemen, maar op donderdagnamiddag ook weer mee terug moet nemen naar huis: alle dingen die je gebruikt hebt om je bouwwerk mee te versieren. De vuilniswagen neemt namelijk alleen het hout mee.

Veiligheid

De organisatie houdt een oogje in het zeil, er is EHBO op het kamp aanwezig en er zijn afspraken gemaakt met de huisartspraktijk Bottendaal om hulp te bieden indien nodig.

Voor alle kinderen is het alleen toegestaan in te schrijven als een vader, moeder of andere volwassen begeleider per groep de hele dag aanwezig is.

De organisatie aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor schade die ontstaat ten gevolge van ongevalletjes, baldadigheid of andere zaken of voor verlies van spullen. Dit blijft de uitdrukkelijke verantwoordelijkheid van de begeleiders van alle aanwezige kinderen.

Organisatie

Het bouwkamp wordt dit jaar georganiseerd door:

Voor vragen kun je terecht bij de Arthur 06 504 699 83 of je kunt mailen met info@bouwkampbottendaal.nl.