Privacy statement

Privacy statement

Website.

Wij vinden uw privacy belangrijk en houden daarom zo min mogelijk gegevens bij van bezoekers van onze website.

Onze webserver houdt in log files bij vanaf welk ip-adres, wanneer, welke pagina is opgevraagd. Dit om in geval van eventuele problemen benodigde data te hebben om de oorzaak te kunnen achterhalen en op te lossen.

Onze hoster Webreus heeft indien nodig ook toegang tot deze log-files. Om meer inzicht te krijgen in hoe Webreus omgaat met deze data kijk op hun privacy policy.

Wij maken geen gebruik van cookies en houden ook niet meer bij.

Inschrijvingen

Deze gegevens worden gebruikt om het bouwkamp te kunnen organiseren.

Wij houden de volgende persoonsgegevens bij: - naam word geregistreerd om te weten wie er mee doet aan ons bouwkamp. - geslacht en leeftijd worden geregistreerd om tot een goede groepsindeling te kunnen komen tijdens het bouwkamp. - adres, emailadres en telefoonnummer van een ouder zijn vereist om contact op te kunnen nemen met ouders.

De organisatie en beheerder van deze website hebben toegang tot deze gegevens.

Bewaartermijn

In principe worden deze gegevens alleen gebruikt voor de organisatie en communicatie betreffende het bouwkamp waarvoor de inschrijving was. De gegevens worden verwijderd 1 jaar nadat het bouwkamp is geƫindigd.

Externe partijen

Wij maken gebruik van Google Forms om de inschrijvingen te verwerken. Google heeft dus inzicht in de data in de inschrijvingen. Hoe zij hier mee om gaan is terug te vinden in hun privacy policy.

Wij delen deze gegevens niet met andere partijen.