Bouwkamp bottendaal 2016 ging niet door

Bouwkamp bottendaal 2016 ging niet door

Helaas was er in 2016 geen bouwkamp, door een tekort aan vrijwilligers.

Dit willen we in de toekomst voorkomen, dus als je het bouwkamp wilt behouden, meld je aan als vrijwilliger.

Bel Arthur 06-50469983 en behoud het bouwkamp.

Destijds verscheen onderstaand bericht:

Geen Bouwkamp Bottendaal dit jaar....

Een lange reeks Bouwkampen in Speeltuin het Kraaiennest in Bottendaal komt dit jaar helaas (voorlopig?) ten einde. De afgelopen jaren is het al moeilijk gebleken om het organiserend comité op sterkte te houden. In de praktijk waren alleen Diederik, Henk en ondergetekende nog beschikbaar voor de voorbereidingen. Gelukkig hebben we tijdens het bouwkamp altijd nog op voldoende hulp van o.a. “ouwe rot” Kees kunnen rekenen.

Door diverse oorzaken hebben Diederik, Henk en ik dit voorjaar niet de noodzakelijke voorbereidingen (subsidie, vergunning, hout, thema, vrijwilligers etc.) kunnen doen en inmiddels is het met de Vierdaagse, Zomerfeesten en de vakanties voor de deur te kort dag om nog verantwoord een bouwkamp te organiseren. Daarom hebben we recent met pijn in het hart besloten dat er dit jaar geen Bouwkamp Bottendaal in de laatste week van zomervakantie zal zijn.

We beseffen ons dat we hiermee velen teleurstellen waarvoor onze excuses.

Als er NU minimaal 3 enthousiaste vrijwilligers opstaan om ons volgend jaar bij de organisatie en voorbereidingen van het bouwkamp te helpen zijn Diederik, Henk en ik volgend jaar weer beschikbaar. Zonder deze extra vrijwilligers zal er ook in 2017 geen Bouwkamp Bottendaal meer zijn… Dus aarzel niet als je Bouwkamp Bottendaal een warm hart toedraagt en meld je aan. Samen moeten we toch in staat zijn om voor die bijna 200 kinderen vanaf volgend jaar weer een bouwkamp te organiseren? Je kunt ook bij mij terecht als je eerst nog vragen hebt.

Arthur van den Aarssen
06 504 699 83
Arthur.lian@planet.nl